• İyi Bir Gelecek İçin Hayata Hazırlar...
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

ÖZEL NAMIK TANIK EĞİTİM KURUMLARI

6. ve 7. Sınıf matematik olimpiyat deneme sonuçlarını görmek için tıklayınız.
23 Ekim 2014 Tarihinde yapılan Türkiye geneli zambak-1 deneme sınavında 700 tam puan alarak birinci olan öğrencilerimize okulumuzda yapılan törende kantin hediye çeki verildi.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.
3.4.5.6.7. ve 8. sınıf Zambak deneme sonuçlarını görmek için tıklayınız.
5.6. Sınıf basketbol final tarihleri belli olmuştur.
8.Sınıflar arası yapılan İngilizce deneme sınavı sonuçları açıklanmıştır.
2014-2015 Eğitim öğretim dönemi yazılı ve deneme takvimi yayınlanmıştır.Takvimi görmek veya indirmek için tıklayınız.
Kitap okuyan insan düşünceleri derinlemesine anlayabilen ve, olayları daha kapsamlı kavrayabilen insandır.
Öğrencimizin kendini tanımasına, ilgi ve yeteneklerini geliştirmesine, başarılı olmasına; özgüven kazanmasına, topluma yararlı olmasına ve çevreye uyum sağlamasına yardımcı olması için hafta sonu cumartesi günleri öğleye kadar sürecek olan kurslarımızı başlatıyoruz.
MEZUNLARIMIZ
Anlık